גם הזמנה זו דורשת הרבה השקעה – אבל שווה למי שאוהבים…
החומרים:
מדפסת
נייר הדפסה (עדיף נייר עבה) או בריסטול
קרטון/נייר קשיח בגודל כרטיס הברכה (כשהוא פתוח)
דבק
אופן ההכנה:
![]() |
1. להדפיס את תבנית הבלונים והעוגה. |
![]() |
2. לגזור את השוליים המסומנים בציור ואת חלקי העוגה. אם הדפסת על נייר דק, להדביק את הנייר הדק על בריסטול עבה יותר ורק לאחר מכן לגזור. |
![]() |
3. לקפל את הכרטיס לפי הסימון בקו האמצעי. |
![]() |
4. ללחוץ ולהדק היטב את הכרטיס. |
![]() |
5. לגזור את הכרטיס סביב למרובע הגדול המסומן, לפי הציור. |
![]() |
6. לפתוח את הכרטיס. |
![]() |
7. לדחוף פנימה את החלק הגזור, לפי המודגם בתמונה. |
![]() |
8. לקפל את הכרטיס ולהדק היטב. |
![]() |
9. לדחוף את פיסת הנייר לחלק האחורי. |
![]() |
10. ללחוץ ולהדק את שני חלקי הכרטיס. |
![]() |
11. לגזור סביב למלבן הקטן. |
![]() |
12. לפתוח את הכרטיס. |
![]() |
13. למרוח דבק על המלבן הקטן, הלבן. |
![]() |
14. להדביק את העוגה הקטנה על המלבן הקטן. |
![]() |
15. למרוח דבק על המלבן הלבן, הגדול יותר. |
![]() |
16. להדביק את העוגה הגדולה יותר על המלבן. |
![]() |
17. להמתין עד לייבוש מלא ורק אז לפתוח את הכרטיס. |