החומרים:
תותים טריים, חתוכים לאורך לחצאים
שמנת מתוקה
תפוח אדמה לא מבושל – חתוך לשני חצאים לאורך
זית שחור חתוך לשני חצאים
צבע מאכל אדום
עגבנייה בצורה מוארכת
צימוקים
קיסמים
אופן ההכנה:
- להקציף את השמנת המתוקה לקצף נוקשה, להוסיף צבע מאכל אדום ולבחוש בעדינות.
- לשטח את הקצפת הצבועה על צלחת גדולה.
- לחבר לקצפת את התותים החצויים – להשאיר מקום לעיניים, לאף ולפה.
- ליצירת הפה: למלא חצי עיגול בצימוקים.
- ליצירת העיניים: להצמיד את שני חצי תפוח האדמה בקצה "הראש". לחבר לעיניים את הזיתים החצויים בעזרת קיסמים ליצירת האישונים.
- להצמיד לקצף את העגבנייה המוארכת ליצירת האף.