כובע טבח

food-craft2

 

החומרים:

בריסטול לבן

גליל מגבות נייר טישו

דבק

מהדקים

 

 

 

אופן ההכנה:

 

  1. לגזור את הבריסטול הלבן לרצועה באורך של 65 ס"מ ובגובה של 9 ס"מ.
  2. לגזור את נייר הטישו ל-4 חלקים, כל אחד בגודל 40X70 ס"מ. לקפל לאורך כל חלק.
  3. לכווץ ולהדביק את החלק הקצר יותר של ניירות הטישו לרצועת הבריסטול. להדביק כך שהניירות יחפפו מעט.
  4. ללפף את רצועת הבריסטול מסביב לראשו של הילד (בצד ההפוך) ולחבר בעזרת מהדק.
  5. לאסוף את ניירות הטישו בקצה הכובע ולהדביק אותם.
  6. להסיר את המהדק, להפוך את הכובע לצד הנכון, להחזיר את המהדק, "להתפיח" את נייר הטישו כדי לתת יותר נפח לכובע.
    הטבח מוכן למשימות הבישול!